NATUURFOTOGRAFIE WINTERSWIJK

Eigenzinnige fotografie van natuur en natuurgebieden in Winterswijk

Home Portfolio Over Natuurfoto kopen en Contact Social Media en Links

Over Natuurfotografie Winterswijk

Natuurfotografie

Winterswijk natuurfoto MentinkNatuur in al zijn veelvoud is continu om ons heen en een onuitputtelijke bron van verwondering, fascinatie en verbazing..
Of het nu genieten is van een verstild landschap op een vroege wintermorgen, waarin je tot aan de rand van je laarzen wegzakt in de sneeuw, de dagen waarop de vogels je uit je slaap wekken of om een zonnebloempitje kibbelende pimpelmezen; ik vind het allemaal bijzonder..

Van zonsopgang tot zonsondergang; alles heeft zo zijn eigen tijd en fenomenen waarvan je getuige kunt zijn en ook om daar een fotografisch moment van te maken.Van zonsopgang tot zonsondergang; alles heeft zo zijn eigen tijd en fenomenen waarvan je getuige kunt zijn en ook om daar een fotografisch moment van te maken.
Het ontwikkelen van een eigen stijl in natuurfotografie is hetgeen waar ik vorig jaar mee gestart ben en dat vormt een uitdaging voor weer nieuwe experimenten en ontdekkingen.

Winterswijk

Winterswijk natuurfoto BekendelleAl meer dan 14 jaar vertoef ik met uitermate veel plezier in de omgeving van Winterswijk.
Met zijn coulisselandschap, vele beken en grote aantal (beschermde) natuurgebieden, is het een caleidoscoop van flora en fauna. Winterswijk mag zich daarom verheugen op een grote diversiteit aan natuur en heeft de Europese status qua gebied van Natura 2000 toegewezen gekregen.
Juist de afwisselende landschappen in Winterswijk zorgen voor de veelheid aan natuur en vormen een prachtige omlijsting voor allerlei bijzondere soorten dieren en planten.
Zelfs na zon lange tijd verveelt het niet, geniet ik elk moment dat ik daar in de natuur rondstruin en hoewel ik vele mooie plekjes goed weet te vinden, ken ik nog steeds niet elke heg en steg.
 Winterswijk natuurfoto Zwillbrock

Natuurfotografie Winterswijk

Het is voor mij maar een kleine stap om deze website te presenteren en mijn kijk op de natuur en de omgeving van Winterswijk met u te delen. Dat kunt u doen door mijn werk en portfolio te bekijken.
Ik wens u met mijn website en een selectie van mijn fotografisch werk veel kijkplezier toe!